Elisabeth Figenschau - Gestaltterapeut
Om meg
 
Jeg betrakter meg som heldig som er født på kysten av Nord-Norge hvor jeg har hatt en god oppvekst. 
 
Jeg ser i dag at jeg er den jeg er, som et resultat av de erfaringer livet har bydd på. Gjennom erfaringene har jeg opplevd at livet byr på mange muligheter. Jeg har og opplevd at det kan være stunder der det er vanskelig å skimte alle disse mulighetene. "Når en dør stenges så åpner det seg en ny", er et sitat som kan romme mangt og meget både på godt og vondt. Jeg har høstet mange erfaringer fra ulike roller i arbeidslivet, men også fra et hverdagsliv. 
 
Som terapeut er jeg opptatt av at vi er gode nok som vi er. Jeg tror på at vi har nødvendige ressurser i oss, og at disse ressursene kan være ukjente for oss. Jeg ser at forhold i samfunnet rundt oss kan bidra til at vi streber etter å bli noe annet enn det vi er og det vi trenger. Gjennom terapien kan vi finne måter som bidrar til at også vi selv opplever oss som gode nok.
 
Dersom du finner dette interessant, men ønsker å bli bedre kjent med hva Gestaltterapi er, kan du finne nærmere informasjon her; Les mer om Norsk Gestalt Institutt eller Norsk Gestaltterapeut Forening.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder drives av  Vistaprint